Weer Cala Ratjada
Weer en klimaat, tips & informatie

Het weer in Cala Ratjada is meestal zonnig en warm, met temperaturen die in de zomer vaak oplopen tot boven de 30 graden Celsius

Weer Cala Ratjada

Het weer in Cala Ratjada, gelegen aan de oostkust van Mallorca, is kenmerkend mediterraan, waardoor het een aangename bestemming is voor zonaanbidders gedurende het hele jaar. De zomers zijn warm en droog, met temperaturen die regelmatig boven de 30 graden Celsius uitkomen, waardoor het de perfecte tijd is om te genieten van de prachtige stranden en de verfrissende Middellandse Zee.

Cala Ratjada weer

De lente en herfst brengen milde temperaturen met zich mee, waardoor deze seizoenen ideaal zijn voor actieve verkenningen, wandelingen en het ontdekken van de natuurlijke schoonheid van de regio. De wintermaanden zijn over het algemeen mild, met temperaturen rond de 15 graden Celsius, wat nog steeds aangenaam genoeg is om te genieten van buitenactiviteiten en de lokale bezienswaardigheden.

De constante aanwezigheid van de zon maakt Cala Ratjada het hele jaar door aantrekkelijk voor bezoekers, of ze nu komen om te ontspannen op de stranden, de lokale cultuur te ontdekken of te genieten van de verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Kortom, het weer in Cala Ratjada draagt bij aan de ontspannen en gastvrije sfeer van deze prachtige kustplaats op Mallorca.

Alles over Cala Ratjada

Het klimaat van Cala Ratjada Mallorca

Cala Ratjada, gelegen aan de oostkust van Mallorca, wordt omarmd door een mediterraan klimaat dat het hele jaar door aangename omstandigheden biedt. Dit betoverende kustgebied trekt niet alleen bezoekers aan met zijn prachtige stranden en levendige sfeer, maar ook met het consistente weer dat een perfecte omgeving creëert voor diverse activiteiten en ontspanning.

Zomers in Cala Ratjada
De zomers in Cala Ratjada zijn warm en zonnig, waardoor het de ideale tijd is voor zonaanbidders. Van juni tot september stijgen de temperaturen regelmatig tot boven de 30 graden Celsius. Deze maanden bieden de perfecte gelegenheid om te genieten van de schitterende stranden, verfrissende duiken in de Middellandse Zee en ontspannen wandelingen langs de kustlijn.

Lentes in Cala Ratjada
De lente en herfst in Cala Ratjada kenmerken zich door milde temperaturen, waardoor deze seizoenen perfect zijn voor actieve verkenningen en buitenactiviteiten. In de maanden april, mei, september en oktober schommelen de temperaturen rond een aangename 20 graden Celsius. Dit is een uitstekende tijd om te genieten van wandelingen door de natuurlijke omgeving, het ontdekken van lokale markten en het verkennen van de culturele hoogtepunten.

Winters in Cala Ratjada
Zelfs in de winter blijft Cala Ratjada een aantrekkelijke bestemming. De temperaturen zijn over het algemeen mild, met gemiddelde waarden rond de 15 graden Celsius tijdens de maanden december, januari en februari. Hoewel het niet het typische strandweer is, biedt de winter nog steeds aangename omstandigheden voor het verkennen van de omgeving, wandelen door het charmante stadscentrum en genieten van de lokale gastvrijheid.

Neerslag in Cala Ratjada
Cala Ratjada ervaart de meeste neerslag in de herfst- en wintermaanden, hoewel de hoeveelheden over het algemeen gematigd zijn. De lente en zomer zijn doorgaans droog, wat bijdraagt aan de perfecte omstandigheden voor buitenactiviteiten en ontspanning.

Kortom, het klimaat van Cala Ratjada draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze betoverende kustplaats. Of je nu de warmte van de zomerzon zoekt, de milde dagen van de lente en herfst waardeert, of de rust van de winter opzoekt, Cala Ratjada biedt het hele jaar door een gastvrije omgeving voor een onvergetelijke ervaring op Mallorca.

Weer Cala Ratjada per maand

Weer Cala Ratjada Januari

6° tot 14°

Weer Cala Ratjada Februari

6° tot 14°

Weer Cala Ratjada Maart

7° tot 16°

Weer Cala Ratjada April

9° tot 17°

Weer Cala Ratjada Mei

12° tot 21°

Weer Cala Ratjada Juni

16° tot 25°

Weer Cala Ratjada Juli

19° tot 29°

Weer Cala Ratjada Augustus

20° tot 30°

Weer Cala Ratjada September

17° tot 26°

Weer Cala Ratjada Oktober

14° tot 23°

Weer Cala Ratjada November

10° tot 18°

Weer Cala Ratjada December

18° tot 15°